Plava boja

Uručene zahvalnice na Stepinčevo...

Sinoć, na Stepinčevo, članovi Policijske udruge branitelja PU Dubrovnik 91.

sudjelovali su na misi u crkvi svetog Nikole u Cavtatu, koju je predvodio policijski kapelan fra Ivan Kramar.

Kao što je rekao jedan od njih, u vremenu u kojem nije popularno reći da si branitelj, a ni da si član neke udruge, oni se zbilja imaju čime pohvaliti: od obilježavanja obljetnica smrti poginulih članova policije, izrade spomenika i spomen ploča, knjiga, pjesama, druženja, kao i pomoći onima kojima je to potrebno.

U samostanu svetog Vlaha u Pridvorju upriličena je večera za članove udruge, ali i one kojima se udruga htjela zahvaliti na suradnji svih ovih godina.

-Hvala vam na pomoći u proteklom razdoblju, što ste svojim doprinosom pomogli u ostvarenju naših ciljeva i promicanju istine o Domovinskom ratu, kazao je uvodno Ante Vulić. Ovom prigodom fra Ivan Kramar iskoristio je priliku pozvati sve nazočne na umjetnička događanja koja će se održavati u ovom samostanu u narednom periodu.

Zahvalnice su dobili: Olga Muratti, Ivana Žuvela Kalina, Mato Vučica, Andro Mladošević, Mišo Glavinić, Pero Kapetanić, Miho Klajić, Niko Miljas, Vlaho Bupić, Edi Jertec, Marko Potrebica, Blaž Pezo, Božo Lasić, Mato Franković, Ivan Pavličević i fra Ivan Kramar.


https://dubrovnikinsider.hr

FOTO: Ivana Žuvela Kalina/Dubrovnik INsider


 

 

Novosti

Naša adresa

Adresa

Kada je trebalo....

Stonska policijska postrojba

Preporučamo

Vrijeme u Dubrovniku

Facebook

PU Dubrovnik - Oluja