Aktivnosti povodom feste Sv. Vlaha

Zaokružen je ciklus suradnje Policijske udruge branitelja PU Dubrovnik 91. sa Policijskom kapelanijom sveti Vlaho

i kapelanom don. Ivom Borićem, za mjesec veljaču.

Naime 03. veljače zajedno sa Policijskom upravom Dubrovačko-neretvanskom učestvovali smo u procesiji i misnom slavlju povodom blagdana Sv. Vlaha.

Svoj dan kapelanije Sveti Vlaho proslavljen je 05. veljače u župnoj crkvi sv. Mihajla u Lapadu. Ovom prilikom u organizaciji don Iva i Udruge priređen je ručak već tradicionalnog čobanca te je ugošćeno oko sedamdesetak uzvanika iza misnog slavlja.

U nedjelju 09. veljače u organizaciji IPA Dubrovnik i kapelana Borića organiziran je cjelodnevni izlet u susjednu Crnu Goru, točnije u Kotor, na proslavu svetog Trifuna. Poseban dojam ostavili su na nas bokeljski mornari koji su odigrali Trifunovo kolo u svojim životopisnim odorama. Misno slavlje predvodio je uzvišeni dubrovački biskup Mato Uzinić.

Na dan blaženog Alojzija Stepinca dana 11. veljače u organizaciji Policijske udruge branitelja PU Dubrovnik 91. i kapelana don, Iva Borića organizirana je misa u župnoj crkvi svetog Nikole u Cavtatu. Misa je namijenjena za sve poginule branitelje iz Domovinskog rata, a predvodio ju je don Ivo sa mjesnim župnikom don Matom i paterom Mariom.

Sponzori

Obavijesti

- Pratite ove stranice te nađite mjesto na njima jer one su napravljene za Vas. Ukoliko posjedujete fotografije i druge matrijale iz Domovinskog rata dostavite ih tajniku Udruge ili nekom od članova IO.


Pitanja, prijedlozi, sugestije... Registrirajte se na naš forum i pitajte predsjednika IO....


Pratite nas preko društvenih mreža, Facebook, Google+ i Twitter.
Komentirajte, pošaljite nam pitanja prijedloge i sugestije...Naša adresa

Adresa

"U svitanje pomrčina"

Preporučamo

Newsletter

Vrijeme

 

PU Dubrovnik - "Oluja"

© 2015 Policijska udruga branitelja PU Dubrovnik 91. (PUBPUD91). All Rights Reserved.