I Policija proslavila Svetog Vlaha

U četvrtak, 5. veljače u staroj crkvi župe sv. Mihajla na Lapadu u Dubrovniku policija Dubrovačko-neretvanske županije proslavila

je blagdan sv. Vlaha, zaštitnika kapelanije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Misu je predvodio don Darko Poljak, kapelan kapelanije Sv. Luke evanđeliste u Šibeniku, a koncelebrirali su fra Žarko Relota, dekan Dalmatinskog dekanata i kapelan kapelanije Sv. Mihaela Arkanđela u Splitu, don Ilija Jakovljević, kapelan kapelanije Sv. Mauro u Puli, don Ivan Blažević, kapelan kapelanije Sveti hrvatski mučenici u Senju te kao domaćin don Ivan Borić, kapelan kapelanije Sv. Vlaha u Dubrovniku.

Na misi su sudjelovali službenici policije i članovi udruga proizišlih iz Domovinskog rata. Liturgijsko pjevanje predvodio je mješoviti zbor iz župe sv. Obitelji iz Mokošice.

Kako je sv. Vlaho, zaštitnik Dubrovnika i Dubrovačke biskupije, ujedno i zaštitnik kapelanije PU dubrovačko-neretvanske, pripadnici policije na čelu s kapelanom Borićem i njihovi gosti na svečev blagdan pridružili su se i sudjelovali na svečanoj misi ispred dubrovačke katedrale i kasnije u procesiji.

Sponzori

Obavijesti

- Pratite ove stranice te nađite mjesto na njima jer one su napravljene za Vas. Ukoliko posjedujete fotografije i druge matrijale iz Domovinskog rata dostavite ih tajniku Udruge ili nekom od članova IO.


Pitanja, prijedlozi, sugestije... Registrirajte se na naš forum i pitajte predsjednika IO....


Pratite nas preko društvenih mreža, Facebook, Google+ i Twitter.
Komentirajte, pošaljite nam pitanja prijedloge i sugestije...Naša adresa

Adresa

"U svitanje pomrčina"

Preporučamo

Newsletter

Vrijeme

 

PU Dubrovnik - "Oluja"

© 2015 Policijska udruga branitelja PU Dubrovnik 91. (PUBPUD91). All Rights Reserved.