Druženje uz čobanac na Osojniku..

U popodnevnim i večernjim satima, na Stepinčevo, 10. veljače 2014. godine, u životopisnom selu Osojnik okupilo se ugodno

društvo članova i prijatelj Policijske udruge branitelja PU Dubrovnik 91..

Druženje je započelo pripremom čobanca sa glavnim kuharem Vitom Bajcem i njgovim pomoćnikom Darkom Vukušićem – Vukom, dok smo mi ostali bili pomoćno osoblje što se vidi iz priloženih fotografija.

U ranim večernjim satima održano je misno slavlje u mjesnoj crkvi Sv. Juraja koje je predvodio mjesni župnik i kapelan Kapelanije sv. Vlaho don Ivo Borić, koji je ujedno bio i domaćin druženja.

Ovom prigodom dodjeljene su zahvalnice Stožera za obranu hrvatskog Vukovara za članove naše Udruge koji su učestvovali u prikupljanju potpisa za referendum o ćirilici.

Predsjednik Udruge je upoznao nazočne o tijeku priprema odlaska naše izložbe „Bili smo prvi a ostali zadnji“ za Zagreb u suradnji sa Muzejom MUP-a RH. Ujedno se osvrnuo o nadolazećem obilježavanju pogibije prve hrvatske žrtve u Domovinskom ratu, pok. Josipu Joviću, te je nazočne pozvao da se odazovu u što većem broju prilikom odlaska na Plitvice.

Druženje se nastavilo u ugodnom ozračju, uz pjesmu, gitare i harmoniku do kasno u noć.

Neizmjerno smo zahvalni don Ivu Boriću i njegovim župljanima koji su nas srdačno ugostili u svojim prostorijama i pomogli nam u organizaciji ovog druženja gdje posebno ističemo gospodina Antuna Urljevića.


Sponzori

Obavijesti

- Pratite ove stranice te nađite mjesto na njima jer one su napravljene za Vas. Ukoliko posjedujete fotografije i druge matrijale iz Domovinskog rata dostavite ih tajniku Udruge ili nekom od članova IO.


Pitanja, prijedlozi, sugestije... Registrirajte se na naš forum i pitajte predsjednika IO....


Pratite nas preko društvenih mreža, Facebook, Google+ i Twitter.
Komentirajte, pošaljite nam pitanja prijedloge i sugestije...


Naša adresa

Adresa

"U svitanje pomrčina"

Preporučamo

Newsletter

Vrijeme

 

PU Dubrovnik - "Oluja"

© 2015 Policijska udruga branitelja PU Dubrovnik 91. (PUBPUD91). All Rights Reserved.