Obljetnica 156-e brigade HV-e

Dana 21. prosinca 2013. godine članovi braniteljskih Udruga 156 brigade iz Makarske, Omiša i Vrgorca na čelu sa predsjednikom

Udruge, brigadirom Tonćem Mendušem i pukovnikom Ivanom Nemčić tajnikom udruge, te pripadnicima HVIDR-e od Gradca do Brela sa svojim predsjednikom gospodinom Ivanom Glibotom posjetili su našu županiju Dubrovačko-neretvansku.

Povodom obilježavanja godišnjice osnutka156 brigade Hrvatske vojske, obišli su uglavnom sva spomen obilježja kao i mjesta tragično stradalih suboraca. Njih ukupno četrdesetak došlo se pokloniti pred spomen obilježjima gdje su palili svijeće i polagali vijence, u danom momentu odajući počast minutom šutnje istovremeno moleći za iste.

Na centralnom spomen obilježju u mjestu Osojnik prisutnima se obratio prigodnim riječima mjesni župnik don Ivan Borić inače policijski kapelan u Policijskoj Upravi Dubrovačko-neretvanskoj, koji je vodio molitvu za sve poginule.

Goste su dočekali ispred županijske udruge HVIDR-a Vitomir Bajac i ispred Udruge policijskih branitelja Policijske uprave Dubrovnik 91. Petar Mirošević i Ante Vulić.

Sponzori

Obavijesti

- Pratite ove stranice te nađite mjesto na njima jer one su napravljene za Vas. Ukoliko posjedujete fotografije i druge matrijale iz Domovinskog rata dostavite ih tajniku Udruge ili nekom od članova IO.


Pitanja, prijedlozi, sugestije... Registrirajte se na naš forum i pitajte predsjednika IO....


Pratite nas preko društvenih mreža, Facebook, Google+ i Twitter.
Komentirajte, pošaljite nam pitanja prijedloge i sugestije...


Naša adresa

Adresa

"U svitanje pomrčina"

Preporučamo

Newsletter

Vrijeme

 

PU Dubrovnik - "Oluja"

© 2015 Policijska udruga branitelja PU Dubrovnik 91. (PUBPUD91). All Rights Reserved.