Plava boja

Članski kutak, jakna, polo majica i kapa...

Odlukom predsjedništva Udruge pristupilo se nabavki kompleta za članove Udruge koji se sastoje od

jakne, polo majice i kape na koje je ušivena oznaka (grb) Udruge.

Projekt je u tijeku i sve uplate su izvršene prema pružatelju usluga. Kompleti se očekuju drugom polovicom mjeseca siječnja 2023. godine. Kako bi izvršili dopunu narudžbe molimo Vas da nam javite broj jakne i majice (M,L,XL,XXL….), a veličine možete vidjeti na dnu ovog članka.

Svi članovi Udruge koji žele naručiti komplet mogu to učiniti do 28. prosinca 2022. godine tako da se predbilježite na telefon 098-526-770 . Prednost pri dobivanju kompleta imaju članovi koji su redovito podmirivali članarinu, a najmanje zadnje dvije godine i uz predožbu uplate za 2023. godinu. 

Komplet je plaćen oko 500 kuna, a kotizacija tj. sufinanciranje za komplet iznosi  250 kn. ili 34 EUR, sa kojim bi novcem nadopunili nove narudžbe istih kompleta. Članovi koji bi naknadno naručili komplet isto bi izvršili uplatu od 250 kn ili 34 EUR po kompletu. Ukoliko ostane novca isti će bit utrošen u novu promidžbu Udruge (zastavice, naljepnice i sl.). 

Kompleti bi se koristili kod obilježavanja godišnjica,  na posljednjim ispraćajima suboraca, raznim druženjima i sl..

Također, u privitku vam dostavljamo nalog za članarinu, te ukoliko do sada niste platili izvršite plaćanje, a pozivamo Vas da svojim prijedlozima poboljšate rad Udruge. Prijedloge možete uputiti na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  .

Ukoliko netko od članova nije u mogućnosti platiti članarinu Udruzi molimo ga da se obrati Predsjedništvu zamolbom, pa će sukladno tome Predsjedništvo razmotriti i odlučiti o oslobađanju  od plaćanja članarine.

Isto tako, kako bi lakše mogli kontaktirati molimo vas da se služite WhatsAppom tako da vas dodamo u grupu PUBPUD91 (ukoliko se slažete) .

Izgled kompleta možete pogledati na donjim fotografijama.Jakna Maps.

Muška jakna sa kontrastnim plastičnim patentnim zatvaračem s metalnim klizačem, rebrastom rastezljivom trakom u području struka i na manžetnama, dva vanjska džepa s pokrivenim patentnim zatvaračem, s unutrašnjosti bez ispuna, mikroflisom na ovratniku i leđima, jednim džepom za mobilni telefon sa zatvaračem i otvorom za slušalice te patentnim zatvaračem na prsima i leđima radi lakšeg tiska i vezenja.

Sastav: 100 % POLIESTER, Izgled: POLIESTER TASLON 228T, Težina: 105 GR/MQ, Veličine: XS-S-M-L-XL-XXL-3XL-4XL-5XL

 

Polo majica 

Veličine: XS-S-M-L-XL-XXL-3XL-4XL-5XL

Kapa

 

 

 

Novosti

Naša adresa

Adresa

Kada je trebalo....

Stonska policijska postrojba

Preporučamo

Vrijeme u Dubrovniku

Facebook

PU Dubrovnik - Oluja