Otvoren Dom policije 'Ivica Rilović' na Grudi (FOTO)

Dana 24.kolovoza 2011. godine na Grudi je održano svečano otvaranje Doma policije Ivica Rilović,

koji je nazvan imenom prvog poginulog pripadnika policije u Domovinskom ratu na području Konavala.

Zahvalni smo roditeljima poginulog kolege, uz čije odobrenje Dom policije nosi ime, a Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj koji su odabrali ime jednog od 43-ce poginulih pripadnika policije na ovom području.

Ponosni smo kada se čelništvo MUP-a i PU dubrovačko-neretvanske s poštovanjem obraća svim braniteljima, njihovim roditeljima i udovicama poginulih branitelja Domovinskog rata, jer ne smijemo zaboraviti da je nas branitelje u Domovinskom ratu vodila želja da ponosno hodamo svojom zemljom i pružimo djeci siguran dom. Bez obzira na mnoge patnje i tegobe koje smo prolazili u Domovinskom ratu, moramo se okrenuti budućnosti, kako bi svima osigurali bolji život u našoj Hrvatskoj.

S tom idejom otvoren je i Dom policije na Grudi, kako bi našim kolegama policajcima bilo lakše obavljati zadaće koje se pred njih stave.

Danas kada živimo u slobodnoj i samostalnoj Republici Hrvatskoj, što je san svih naših predaka, ne smijemo zaboraviti one koji su u ratu izgubili svoje živote, što dokazuje i ime Doma, ali i one koji rade na očuvanju i sigurnosti naše države što dokazuje i briga za naše mlade kolege koji će biti stanari Doma policije.

Svečanom otvaranju bilo je nazočno izaslanstvo PUB PUD 91. na čelu s predsjednikom udruge Lukom Šanje. 

Sponzori

Obavijesti

- Pratite ove stranice te nađite mjesto na njima jer one su napravljene za Vas. Ukoliko posjedujete fotografije i druge matrijale iz Domovinskog rata dostavite ih tajniku Udruge ili nekom od članova IO.


Pitanja, prijedlozi, sugestije... Registrirajte se na naš forum i pitajte predsjednika IO....


Pratite nas preko društvenih mreža, Facebook, Google+ i Twitter.
Komentirajte, pošaljite nam pitanja prijedloge i sugestije...


Naša adresa

Adresa

"U svitanje pomrčina"

Preporučamo

Newsletter

Vrijeme

 

PU Dubrovnik - "Oluja"

© 2015 Policijska udruga branitelja PU Dubrovnik 91. (PUBPUD91). All Rights Reserved.