Potpora ministru MUP-a RH

Policijska udruga branitelja PU Dubrovnik 91., na svom redovnom zasjedanju predsjedništva

Izvršnog odbora Udruge, povodom nedavnih događanja i sve češćih slučajeva napada na djelatnike policije, jednoglasno je donijela slijedeće priopćenje potpore.

Ministru MUP-a Republike Hrvatske Tomislavu Karamarku i svim njegovim bližim suradnicima i djelatnicima policije: USTRAJTE u izmjenama i dopunama Zakona o policiji, ponaosob u većim ovlastima prvenstveno poradi zaštite Vas samih i Vaših života. Časno je i dostojno nositi odoru hrvatskog policajca te štititi ustavni poredak RH, što su činili i Vaši predhodnici kroz Domovinski rat. Vi nastavljate u mirodobskim uvjetima žrtvujući svoje živote boreći se na ulicama protiv nasilnika i kriminalaca. Teško je gledati sve nepravde i "nepravedne" povlastice pojedinaca, međutim mi smo birali svoj životni put, za minimalna primanja da štitimo naš i Vaš mir. Zato još jednom ustrajte u traženju svojih prava, mi smo uz Vas.

Predsjednik IO PUB PUD 91.

Ante Vulić

 

Sponzori

Obavijesti

- Pratite ove stranice te nađite mjesto na njima jer one su napravljene za Vas. Ukoliko posjedujete fotografije i druge matrijale iz Domovinskog rata dostavite ih tajniku Udruge ili nekom od članova IO.


Pitanja, prijedlozi, sugestije... Registrirajte se na naš forum i pitajte predsjednika IO....


Pratite nas preko društvenih mreža, Facebook, Google+ i Twitter.
Komentirajte, pošaljite nam pitanja prijedloge i sugestije...


Naša adresa

Adresa

"U svitanje pomrčina"

Preporučamo

Newsletter

Vrijeme

 

PU Dubrovnik - "Oluja"

© 2015 Policijska udruga branitelja PU Dubrovnik 91. (PUBPUD91). All Rights Reserved.