Osnivačka skupština PUB PUD 91.

Dana 25. travnja 2009. godine u Malom amfiteatru Sveučilišta u Dubrovniku (Ćira Carića 4), s početkom u 10 sati,

sazvane od Inicijativnog odbora (Marin Adžić, Gordan Ćorić, Tonči Glumac, Ćemal Hasanović, Petar Mirošević (koordinator odbora), Mato Previšić, Đoko Rašić, Ile Topuzović, Ante Vulić održana je osnivačka skupština POLICIJSKE UDRUGE BRANITELJA PU DUBROVNIK 91..

Skupštini su uz 107 kandidata za članstvo (koji su potpisali pristipnicu) prisustvovali i pozvani gosti: Gen. Nojko Marinović, gdin Josip Kukuljan, gradonačelnica Dubravka Šuica, županica Mira Buconić načelnik PU Zlatko Sokolar.....Skupština je otvorena državnom himnom i minutom šutnje za poginule branitelje.

- Zahvalila bih se u svoje ime i ime Grada Dubrovnika na svemu što ste činili za naš Grad od '91. naovamo gdje ste pokazali izvanredno domoljublje, ljubav prema gradu i domovini, i nadasve hrabrost. Hvala vam na svemu - rekla je gradonačelnica Dubravka Šuica.

- Konačno je bilo vrijeme da vi policajci osnujete svoju udrugu. Bili ste prvi koji ste imali oružje i koji ste branili iako niste bili osposobljeni i stručni za to. Zato me posebno veseli što je konačno i ova postrojba shvatila da mora imati svoju udrugu jer ste bili prvi koji ste branili naš Grad i našu Županiju. Hvala svim našim braniteljima za ono što danas imamo, što konačno imamo našu slobodnu, nezavisnu domovinu Hrvatsku - rekla je u svom govoru županica Mira Buconić.

Petar Mirošević imenovan je predsjednikom Skupštine novoosnovane Policijske udruge branitelja PU Dubrovnik 91., za zamjenika je izabran Neđo Brač, a za tajnika Joško Sentić.

Na osnivačkoj skupštini izabrana su tijela udruge - Izvršni odbor, Nadzorni odbor te Časni sud, a u narednim danima između članova Izvršnog odbora izabrat će se i predsjednik udruge s mandatom od godine dana.

 

 

Sponzori

Obavijesti

- Pratite ove stranice te nađite mjesto na njima jer one su napravljene za Vas. Ukoliko posjedujete fotografije i druge matrijale iz Domovinskog rata dostavite ih tajniku Udruge ili nekom od članova IO.


Pitanja, prijedlozi, sugestije... Registrirajte se na naš forum i pitajte predsjednika IO....


Pratite nas preko društvenih mreža, Facebook, Google+ i Twitter.
Komentirajte, pošaljite nam pitanja prijedloge i sugestije...


Naša adresa

Adresa

"U svitanje pomrčina"

Preporučamo

Newsletter

Vrijeme

 

PU Dubrovnik - "Oluja"

© 2015 Policijska udruga branitelja PU Dubrovnik 91. (PUBPUD91). All Rights Reserved.