Policija obilježava blagdan sv. Mihovila, pohvaljeno 19 policijskih službenika

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska i ove godine svečano obilježava Dan policije i blagdan zaštitnika policajaca Sv. Mihovila.


Središnja proslava započela je polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na groblju Boninovo i na grobove poginulih pripadnika policije te ispred zgrade Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Polaganju vijenaca nazočili su između ostalih i predstavnici Grada Dubrovnika, Dubrovačko-neretvanske županije, braniteljskih udruga, brojni policijski službenici i članovi obitelji.

Potom je u Policijskoj upravi održana prigodna svečanost na kojoj se nazočnima obratio načelnik Ivan Pavličević.
Istaknuo je kako smo danas ovdje prvenstveno zbog poginulih branitelja, pripadnika policije koji su u našu domovinu Hrvatsku ugradili ono najvrjednije što su imali.

Nije se želio, kako je sam rekao, hvaliti rezultatima rada.
-Sve što je ova uprava postigla nije postigao pojedinac nego svi mi skupa, policijski službenici u suradnji s građanima i medijima, s predstavnicima izvršne vlasti i svim predstavnicima jedinica lokalne samouprave. Želim naglasiti buduću dobru suradnju sa svim službama kako bi unaprijedili sadašnje stanje sigurnosti koje je izuzetno dobro na području Dubrovačko-neretvanske županije – rekao je Pavličević, čestitavši policijskim službenicama i službenicima Dan policije i njihovog zaštitnika svetog Mihovila.

Na svečanosti je javno pohvaljeno i 19 policijskih službenika koji su se istaknuli svojim radom i zalaganjem. Oni su Ivan Rokinger i Bernard Vukušić iz Službe kriminalističke policije, Častimir Perić, Gabrijel Jurković i Ivica Kunica iz Policijske postaje Ston, Marko Mohač i Tomislav Matović iz Policijske postaje Gruda, Stanko Kežić i Goran Oršulić iz Policijske postaje Metković, Jurica Galić i Danijel Pranić iz Postaje granične policije Metković, Dragan Glamuzina i Drago Tolja iz Policijske postaje Ploče, Ivo Andrić, Dario Starčević i Jurica Ivanković iz Postaje prometne policije Dubrovnik, Ivica Maleš i Ivica Miletić iz Postaje pomorske policije Dubrovnik i Manuela Špoljar iz Postaje aerodromske policije Čilipi.

http://www.dulist.hr

 

 

 

 

Sponzori

Obavijesti

- Pratite ove stranice te nađite mjesto na njima jer one su napravljene za Vas. Ukoliko posjedujete fotografije i druge matrijale iz Domovinskog rata dostavite ih tajniku Udruge ili nekom od članova IO.


Pitanja, prijedlozi, sugestije... Registrirajte se na naš forum i pitajte predsjednika IO....


Pratite nas preko društvenih mreža, Facebook, Google+ i Twitter.
Komentirajte, pošaljite nam pitanja prijedloge i sugestije...


Naša adresa

Adresa

"U svitanje pomrčina"

Preporučamo

Newsletter

Vrijeme

 

PU Dubrovnik - "Oluja"

© 2015 Policijska udruga branitelja PU Dubrovnik 91. (PUBPUD91). All Rights Reserved.