Obilježen Dan dubrovačkih branitelja...

Povodom obilježavanja Dana dubrovačkih branitelja i 25. godišnjice uspješne obrane Grada jutros su položeni vijenci

i zapaljene svijeće kod Spomen križa na groblju Boninovo, kod spomen obilježja na bošnjačkom groblju na Boninovu, te kod spomenika poginulim pripadnicima policije ispred zgrade PU dubrovačko-neretvanske i spomen obilježja na poginule vatrogasce na Lichteinsteinovom putu

U ime Grada Dubrovnika, počast poginulim braniteljima odali su gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić, zamjenici gradonačelnika Željko Raguž i Tatjana Šimac Bonačić, predsjednik Gradskog vijeća Mato Franković te pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić.

Vijence su položili i predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije, izaslanstvo predsjednice Republike Hrvatske, Hrvatske vojske i Hrvatske ratne mornarice te predstavnici braniteljskih udruga i udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Program obilježavanja Dana dubrovačkih branitelja i 25. godišnjice uspješne obrane grada nastavljen je druženjem branitelja na Srđu te polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod križa na Srđu.

U spomen na sve stradale pomorce i branitelje poginule na moru danas u 13:30 sati s broda Hrvatske ratne mornarice u starom Portu bit će spušteni vijenci u more.

Program oblježavanja i odavanja počasti nastavit će se svetom misom na mjesnom groblju u Sustjepanu s početkom u 15:30 sati.

Glas grada


 

 

 

Sponzori

Obavijesti

- Pratite ove stranice te nađite mjesto na njima jer one su napravljene za Vas. Ukoliko posjedujete fotografije i druge matrijale iz Domovinskog rata dostavite ih tajniku Udruge ili nekom od članova IO.


Pitanja, prijedlozi, sugestije... Registrirajte se na naš forum i pitajte predsjednika IO....


Pratite nas preko društvenih mreža, Facebook, Google+ i Twitter.
Komentirajte, pošaljite nam pitanja prijedloge i sugestije...


Naša adresa

Adresa

"U svitanje pomrčina"

Preporučamo

Newsletter

Vrijeme

 

PU Dubrovnik - "Oluja"

© 2015 Policijska udruga branitelja PU Dubrovnik 91. (PUBPUD91). All Rights Reserved.