Predstavljanje knjige u Muzeju Domovinskog rata…

Dana 09. studenog 2015. godine položeni su vijenci i zapaljene svijeće za poginule branitelje kod Spomen obilježja na Bosanci,

a ovom prigodom okupljeni su se prisjetili poginulih pripadnika policije i Hrvatske vojske, koji su krajem listopada i početkom studenog 1991. godine stradali u borbama sa srbočetničkim agresorom na području Bosanke.

Poslije odavanja počasti na Bosanci, u organizaciji Policijske udruge branitelja PU Dubrovnik 91., otvorena je izložba „Bili smo prvi a ostali zadnji“ u Muzeju Domovinskog rata koji se nalazi u tvrđavi Imperial. Izložba će biti otvorena do subote 14. studenog 2015. godine.

Isto tako, u Muzeju Domovinskog rata održano je predstavljanje knjige „U svitanje pomrčina“ autora Ante Vulića. Knjigu je predstavila voditeljica Odjela suvremene povijesti Dubrovačkih muzeja gospođa Varina Jurica Turk, kustos Muzeja i branitelj gospodin Mišo Đuraš, predsjednik PUBPUD91. gospodin Željan Matić, donačelnik Policijske Uprave Tonči Glumac, a recitale i tekst čitao je glumac Frane Perišin.

Završnu riječ uz zahvale je uputio sam autor knjige Ante Vulić.

 

 

Sponzori

Obavijesti

- Pratite ove stranice te nađite mjesto na njima jer one su napravljene za Vas. Ukoliko posjedujete fotografije i druge matrijale iz Domovinskog rata dostavite ih tajniku Udruge ili nekom od članova IO.


Pitanja, prijedlozi, sugestije... Registrirajte se na naš forum i pitajte predsjednika IO....


Pratite nas preko društvenih mreža, Facebook, Google+ i Twitter.
Komentirajte, pošaljite nam pitanja prijedloge i sugestije...Naša adresa

Adresa

"U svitanje pomrčina"

Preporučamo

Newsletter

Vrijeme

 

PU Dubrovnik - "Oluja"

© 2015 Policijska udruga branitelja PU Dubrovnik 91. (PUBPUD91). All Rights Reserved.