Posljednji pozdrav našem članu Lovri Butigan.

Lovro, bio si dio nas, bio si mali a veliki čovjek. Časno si koračao životom koji te nije mazio niti si ti njega mazio, što u konačnici je ubrzalo i naš rastanak.

Tvoja iskrenost i odanost braći suborcima za koje si se zalagao u svojim mogućnostima ostat će kao sjećanje na iskrenog domoljuba. Domoljuba koji je dao dio sebe za lijepu našu. Suborca koji se borio i poratno za prava obespravljenih, koji je imao hrabrosti bilo kome reći u lice dok su ostali šutjeli. Imao si jedno lice na kojemu nije bilo maski. Ukratko Lovro ti si bio Lovro jer nisi znao niti htio biti netko drugi, kao Lovra nosit ćemo te u svojim sjećanjima. Laka ti hrvatska gruda, koju si toliko volio, a gore negdje osiguraj svoj mir i čekaj nas Lovro.

Ispraćaj pokojnog Lovra Butigan biti će na Boninovu u utorak (31. ožujka 2015. godine) u 12,00 sati, a pogreb je istoga dana u 16,00 sati u Gradcu kod Neuma.

 

 

 

 

Sponzori

Obavijesti

- Pratite ove stranice te nađite mjesto na njima jer one su napravljene za Vas. Ukoliko posjedujete fotografije i druge matrijale iz Domovinskog rata dostavite ih tajniku Udruge ili nekom od članova IO.


Pitanja, prijedlozi, sugestije... Registrirajte se na naš forum i pitajte predsjednika IO....


Pratite nas preko društvenih mreža, Facebook, Google+ i Twitter.
Komentirajte, pošaljite nam pitanja prijedloge i sugestije...Naša adresa

Adresa

"U svitanje pomrčina"

Preporučamo

Newsletter

Vrijeme

 

PU Dubrovnik - "Oluja"

© 2015 Policijska udruga branitelja PU Dubrovnik 91. (PUBPUD91). All Rights Reserved.