Posjet podrške u Savskoj i Pavu Hadžiji (FOTO)

Dubrovački branitelji, članovi udruge PUBPUD91., HVIDRA-e i ostalih udruga proizašlih iz Domovinskog rata

po četvrti put stigli su u Zagreb, kako bi svojim suborcima pružili podršku, koji već mjesecima prosvjeduju u Savskoj ulici.

Branitelje je dočekao dr. Pavo Kostopeč, koji im je zaželio dobrodošlicu, a ovom prilikom skupljena je pomoć za teško stradalog Dubrovčanina Pava Hadžiju. Ovom prilikom Pavu je uručena donacija koju su skupili branitelji.
"Pavo nas je razveselio, dao nam je snage, drži se prijatelju!, poručili su dubrovački branitelji. Branitelji su još jednom upozorili na neadekvatan odnos ove vlasti prema njima, koji se ogleda u primjeru maloljetnog branitelja Darka Kneževičića, kojem je država ukinula mjesečnu socijalnu naknadu. "Eto zašto se prosvjeduje u Savskoj. Nisu poskupili obroci u Saboru, nego se braniteljima uzima. Zato je šator tu", poručli su dubrovački branitelji, koji su još jednom pokazali slogu sa svojiom kolagama iz cijele Hrvatske.

portaloko.hr

Sponzori

Obavijesti

- Pratite ove stranice te nađite mjesto na njima jer one su napravljene za Vas. Ukoliko posjedujete fotografije i druge matrijale iz Domovinskog rata dostavite ih tajniku Udruge ili nekom od članova IO.


Pitanja, prijedlozi, sugestije... Registrirajte se na naš forum i pitajte predsjednika IO....


Pratite nas preko društvenih mreža, Facebook, Google+ i Twitter.
Komentirajte, pošaljite nam pitanja prijedloge i sugestije...Naša adresa

Adresa

"U svitanje pomrčina"

Preporučamo

Newsletter

Vrijeme

 

PU Dubrovnik - "Oluja"

© 2015 Policijska udruga branitelja PU Dubrovnik 91. (PUBPUD91). All Rights Reserved.