Osnivačka skupština PUB PP Metković 91.

Dana 29. rujna 2014 godine u Metkoviću je održana Svečana osnivačka skupština Policijske udruge branitelja Policijske postaje

Metković 91.. U crkvi sv. Ilije misno slavlje predvodio je fra. Petar Gulić sa emotivnom propovjedi nadahnutom domoljubljem, uz kojega je bio i policijski kapelan don Ivo Borić.

Nakon svete mise održana je Svečana osnivačka skupština, u nazočnosti većeg broja uzvanika. Skupu su se obratili predsjednik Skupštine udruge Petar Bezer, dogradonačelnik Metkovića Nikola Grmoja i zamjenik načelnika Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske Tonči Glumac.

Istom prigodom podijeljene su iskaznice članovima Udruge od strane predsjednika Bezera i predsjednika Izvršnog odbora Vene Roberta. Nakon Skupštine na spomen obilježju, na obali Neretve, postavljen je vijenac i upaljene svijeće uz odavanje počasti onima koji više nisu među nama.

Druženje je završilo u restoranu hotela Narona do kasno u noći.

Sponzori

Obavijesti

- Pratite ove stranice te nađite mjesto na njima jer one su napravljene za Vas. Ukoliko posjedujete fotografije i druge matrijale iz Domovinskog rata dostavite ih tajniku Udruge ili nekom od članova IO.


Pitanja, prijedlozi, sugestije... Registrirajte se na naš forum i pitajte predsjednika IO....


Pratite nas preko društvenih mreža, Facebook, Google+ i Twitter.
Komentirajte, pošaljite nam pitanja prijedloge i sugestije...


Naša adresa

Adresa

"U svitanje pomrčina"

Preporučamo

Newsletter

Vrijeme

 

PU Dubrovnik - "Oluja"

© 2015 Policijska udruga branitelja PU Dubrovnik 91. (PUBPUD91). All Rights Reserved.