PUBPUD91. - Podrška Stožeru za obranu hrvatskog Vukovara

Policijska udruga branitelja PU Dubrovnik 91. čitajući i razmatrajući „Proglas hrvatskom narodu društvenoj i političkoj javnosti,

dužnosnicima zakonodavne i izvršne vlasti u Republici Hrvatskoj“, izražava podršku iznesenim stavovima.

Iako smo, kao bivši i sadašnji policijski službenici, uvijek za bezuvjetno poštivanje Zakona Republike Hrvatske, ovom prilikom želimo istaknuti da su parametri utvrđeni Ustavnim Zakonom postignuti na protuzakonit način. Pri tom mislimo na sustavno likvidiranje i protjerivanje Hrvata za vrijeme rata i okupacije (abolicija), te neistinitim prikazivanjem broja pripadnika srpskog manjinskog naroda (fiktivna boravišta) i nepoduzimanjem dostatnih mjera za povratak iseljenih.

Temeljem toga priključujemo se onima koji traže da se iznađe zakonski okvir za određeni moratorij na primjenu ovog zakona na prostoru o kojem govorimo, te da se to vrijeme iskoristi za utvrđivanje stvarnog broja pripadnika pojedinih naroda na terenu i utvrdi opravdanost primjene Ustavnog Zakona.


Predsjednik izvršnog odbora

Petar Mirošević

 

Sponzori

Obavijesti

- Pratite ove stranice te nađite mjesto na njima jer one su napravljene za Vas. Ukoliko posjedujete fotografije i druge matrijale iz Domovinskog rata dostavite ih tajniku Udruge ili nekom od članova IO.


Pitanja, prijedlozi, sugestije... Registrirajte se na naš forum i pitajte predsjednika IO....


Pratite nas preko društvenih mreža, Facebook, Google+ i Twitter.
Komentirajte, pošaljite nam pitanja prijedloge i sugestije...


Naša adresa

Adresa

"U svitanje pomrčina"

Preporučamo

Newsletter

Vrijeme

 

PU Dubrovnik - "Oluja"

© 2015 Policijska udruga branitelja PU Dubrovnik 91. (PUBPUD91). All Rights Reserved.