Plava boja

Zašto je osnovana Policijska udruga branitelja PU Dubrovnik 91.?
Policijska udruga branitelja PU Dubrovnik 91. (PUB PUD 91.) osnovana je dobrovoljnim udruživanjem aktivnih i pričuvnih pripadnika policije PU Dubrovnik s ciljem zaštite dostojanstva i vrijednosti Domovinskog rata, uloge i doprinosa hrvatske policije u Domovinskom ratu, te zaštite prava i materijalnog položaja hrvatskih branitelja Domovinskog rata pripadnika policije.

Kako se postaje članom udruge?
Članom Udruge može postati pripadnik aktivnog i pričuvnog sastava Policijske uprave Dubrovnik, koji je obavljao policijske zadaće u razdoblju od 21. lipnja 1991. godine do 20. svibnja 1993. godine. Isto tako, članom Udruge može postati i član uže obitelji poginulog hrvatskog branitelja - policijskog službenika, koji je obavljao policijske zadaće u Policijskoj upravi Dubrovnik u navedenom razdoblju. Također, članom Udruge može postati pripadnik policije Policijske uprave dubrovačko-neretvnaske, koji je policijske poslove obavljao i nakon navedenog razdoblja, ako je u tom razdoblju sudjelovao u obrani Dubrovnika u nekoj drugoj postrojbi.

Koja je adresa Udruge?
Policijska udruga branitelja PU Dubrovnik 91.
Skraćeni naziv Udruge glasi: PUB PUD 91.
Sjedište Udruge : Dubrovnik, Josipa Kosora 31.
Tel: 333-495

http://www.dubrovnik-policija-91.com

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kako mogu doći do pristupnice?
Pristupnicu možete „skinuti“ sa naše web stranice, a nalazi se među članarinom. Pristupnicu također možete dobiti ukoliko se javite tajniku Udruge ili nekom od članova Izvršnog odbora.

Imam nekih fotografija iz '91., kako ih i kome dostaviti?
Zahvaljujemo na svim fotografijama koje nam dostavljate. Iste možete dostaviti tajniku osobno da ih skenira pa da Vam ih vrati ili na e-mail pubpud91.com. Svakako, fotografije možete dostaviti ili nekom od članova Izvršnog odbora koji će ih dostaviti tajniku. Sve fotografije bit će vraćene vlasnicima.

Kako mogu saznati kad će biti sastanak IO?
Vrijeme sastanka IO „vrtit“ će se u obavijestima na ovoj stranici. Isto tako, upišite se u newsletter kako bi dobijali najnovije obavijesti.

Mogu li i ja napisati kolumnu koja će se nalaziti na web. stranici?
Svakako, svi članovi PUB PUD 91. mogu pisati svoje kolumne, a bit će objavljene u kolumnama. Budući da je malo mjesta za kolumne, poslije određenog vremena iste se prebacuju u arhivu.

Može li se i moja web. stranica nalaziti među vašim prijateljima?
Da, ukoliko razmijenimo poveznice, bannere. O svemu se javite tajniku Udruge.

Novosti

Naša adresa

Adresa

Kada je trebalo....

Stonska policijska postrojba

Preporučamo

Vrijeme u Dubrovniku

Facebook

PU Dubrovnik - Oluja