Brbljaonica
Re: Brbljaonica
Samo briši ja (ponovno) pišem i pišem ne ljutim se, (samo sam primjetio) <b2 <b7 >>win> <b9 <a7
- Rider
- Administrator/ica
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
Ma ja sam prvo izbrisao svoj post gdje te netko mogao "otkriti", a onda sam i tvoja dva posta obrisao što si odgovarao meni...
Nikad ne prilazite jarcu sprijeda, konju odzada, ni budali s bilo koje strane.
Ma sve je uredu Joško ne sekiraj se. >piva> <b7 <b8 <b9 <a6 <a7
Nego nešto napiši u novim temama jesu li iole dobre ili je i ovo glupost /za neke/. <b9 <a7
Nego nešto napiši u novim temama jesu li iole dobre ili je i ovo glupost /za neke/. <b9 <a7
- Rider
- Administrator/ica
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
Dobro došao 007, lijepi nick, a jesi me pretekao..
Ugodno se osjećaj na forumu.... >pistolj>
Ugodno se osjećaj na forumu.... >pistolj>
Nikad ne prilazite jarcu sprijeda, konju odzada, ni budali s bilo koje strane.
Zašto to OO7 moglo je bitii 009 manje bi me kopkalo sa kime imam posla, svejedno dobro došao i ugodno se osjećaj na ovim stranicama bez ljutnje ukoliko nekome izleti pokoja više. Isto tako svidjelo mi se odmah si pošao oštro pa na prvu sa filmom. Tako i treba i što manje cenzure u pisanju. DObro došao!!!! >piva> <b7 <b9 <a7
pipecro je napisao/la:Ma, to trebas gledat ovako : nisu "oni" u centru nego "mi"... yebate taj zagreb je skroz zabacen...treba mi osam sati do te vukoyebine....
<c2
to pipeee tako trebaaa pozitivno razmišljat.....
taj zagreb dođe ko prije u jugi beograd , tamo idu sve pare
tamo su svi vladari (mislim političari)
tamo nam kroje sudbinu
tamo su najrazvijeniji
je to glavni grad lijepe naše ali sjetite se nekad gospodo purgeri i onih tamo malo daljih gradova i županija npr du