Brbljaonica
Re: Brbljaonica
A zbog čega nebi imao?'' >pilot>
Objasnio mi je zbog čega se malo javlja jer ima osobnih problema a jedan je i taj da ga za.... kom. kao i >zena>
Što se tiče tečaja ja se prvi javljam jer zbilja imam nekih problema u prstima >gamer>> <b8 <b9 <a7
Objasnio mi je zbog čega se malo javlja jer ima osobnih problema a jedan je i taj da ga za.... kom. kao i >zena>
Što se tiče tečaja ja se prvi javljam jer zbilja imam nekih problema u prstima >gamer>> <b8 <b9 <a7
- Rider
- Administrator/ica
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
Koltrina, ja mislim da te etna malo zeza <b7 .. Etna daj uozbilji se.... >smjeh> , kad se vratim idemo na >piva> ....
Nikad ne prilazite jarcu sprijeda, konju odzada, ni budali s bilo koje strane.
Na koga si mislio da ide na >piva> , zar ti poznaš E pa mi misliš otkrit identitet prvo mi moraš razotkrit njega. Crtić nije uspio jer nema ništa samo piše da za mene ide crtić, neću tako se igrati >place> <a7
- Rider
- Administrator/ica
Stigao je crtić, odnosno strip, Super Hrvoje...
Ipak pišem sve ovo sa mobitela, a moram to i kopirati pa prebaciti, puno je to posla za mobitel...
Ipak pišem sve ovo sa mobitela, a moram to i kopirati pa prebaciti, puno je to posla za mobitel...
- Rider
- Administrator/ica
Daj strpi se sedmicu dana, pa ću napraviti samo jedan dio na forumu na kojem će se pričati o sexu...
Možda tako privučemo još članova posebice onih starijih.. >smjeh>
Možda tako privučemo još članova posebice onih starijih.. >smjeh>