Brbljaonica

Mjesto gdje se naši forumaši druže i upoznavaju. Obavezno upišite nešto o sebi..
Poruka
Autor/ica
koltrina
Been thanked: 4 times

Re: Brbljaonica

#111 Post Postao/la koltrina »

Ma di ti ispade smajlić kako može faliti pogledaj po džepovima. <b7 <b8 <b9 <a7
koltrina

#112 Post Postao/la koltrina »

"Sine moj ne preuzimaj previše poslova, ako ih umnožiš nećeš proći bez kazne,
ma koliko se žurio, nećeš stići,niti ćeš trkom uteći, čovjek se trudi, muči i hiti,
da bi još više zaostao."
"Ne odgovaraj prije nego si čuo i ne mješaj se usred govora, ne prepiri se o onom što te se ne tiče".
/iz Biblije (Sirah-razboritost)/ >da> <b9 <a7
Rider
Administrator/ica
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time

#113 Post Postao/la Rider »

koltrina je napisao/la:Sve je u superlativu zbilja nema tko što reći na ono vidjeno, svi se imaju postidit,a glavni komentar koji sam izdvojio za ovo je: "Zbilja ste bili svugdje prvi, dugo Vas nije bilo pa ste nas ostale sviju postidili i ponovno zasjeli na prvo mjesto u ovom gradu". Nije bilo tko to rekao, a i sa vrha imaju takvo mišlenje "Karamarko mora da se ponosi Vama na razini Republike a ne županije". ocjeni sam ti i drugi kakve su kritike, uglavnom nema zamjerke.
Roditelji su oduševljeni sa mnogima sam sjedio tjekom domjenka jednostavno nema riječi koliko pohvala i zahvala Udruzi uglavnom na prvom mjestu (moram priznati) predsjedniku. >piva> <b9 <a7
koltrina, ovo ti je poručio zbender2:

Sjeti se koltrina što se obećalo kad je donesena odluka da se ide u ovaj projekat... da će biti dostojanstveno i na njvišem nivou... ministar gospodin Karamarko je oduševljen jer nije ni približno očekivao ovakvu koreografiju, a i cijela njegova ekipa ...Bilo je jednom rječju dostojanstveno. Raduje me da to shvaćaš i kao tvoj uspjeh ,jer on to i jest, zajednički uspjeh sviju nas jer svi su se radovali, ama baš svi , hvala tebi i svima vama u IO , na dostojanstvenom ponašanju zadnjih mjeseci, a oni koji nas podcjenjuju neka misle što je idući korak , a on se već živi ..... malo predaha i idemo dalje Pozdrav
Nikad ne prilazite jarcu sprijeda, konju odzada, ni budali s bilo koje strane.
Rider
Administrator/ica

#114 Post Postao/la Rider »

A tajniku ništa???? <b7
Ma samo vas provociram da budete aktivniji ovde na forumu. >smjeh>

Svaka čast za sve... >>win>
koltrina

#115 Post Postao/la koltrina »

Tajnik je tajnik, zauvjek će ostat tajnik jer boljega nemamo. /jeli ti dosta hvale/
A što se tiče poruka od zbender2 može ih on sam napisat što se boji da ima velike prste da će slomiti tastaturu. <b7 <b9 <a7
koltrina

#116 Post Postao/la koltrina »

STIGAO SI joško <b7 <b9 <a7
koltrina

#117 Post Postao/la koltrina »

Tamo gdje jesi lijepo se provedi i ponešto pripremi za iznenadjenje na ovim dosadnim stranicama. Nemam vremena idem razmišljati o novoj temi nebili nekoga navukao na tanak led da malo otvori srce. :idea:je tu samo moram smislit kako da krenem sa obradom. <a4 >zena> <a7
Rider
Administrator/ica

#118 Post Postao/la Rider »

Ma ono je zbender2 napisao ali sam ja greškom izbrisao, a ne mogu vratit iz "smeća" ...
koltrina

#119 Post Postao/la koltrina »

Zahvaljujem, i smo naprijed a zavisni neka se nadmu i puknu!!!!! >>win> <b9 <a7 ja ostajem za koltrinom da pratim novi potez. <a7 nego mato 54 se ne javlja jeli živ taj čovjek satrali ste ga ovih dana, mora biti da se oporavlja >>jaja> <a6
Rider
Administrator/ica

#120 Post Postao/la Rider »

A, neću ja zauvijek biti tajnik, imam ja veće ambicije... >smjeh> <b7 >plaz>

Ne javlja se više ni Grof, kaže da mu nevalja komp. da nemože nikako ući na forum... <c2
Predsjednik je obećao novi komp. pa će uskoro tečaj iz informatike... >>win> >vatromet>
Odgovori