Planinarenje
- Rider
- Administrator/ica
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
Re: Planinarenje
Savršeno, mi se dogovaramo mjesecima na sv. Iliju... Ako hoćeš, kad budemo išli zovemo te, a gdje je ovo na Pelješcu... >>win>
Nikad ne prilazite jarcu sprijeda, konju odzada, ni budali s bilo koje strane.
Ma to su slike sa nekoliko "izleta" a slikane su na raznim predjelima... uglavnom sam obisao dobar dio Peljesca pjeske (u zadnjih nekoliko godina) ali ima jos dosta toga za vidjet i "pronaci"...
Ako idete na "Iliju" slobodno mi se javi.... iako nije moj prvi "izbor" ima staza do gori a i dosta ljudi ide ali ipak je zanimljivo....
Ako idete na "Iliju" slobodno mi se javi.... iako nije moj prvi "izbor" ima staza do gori a i dosta ljudi ide ali ipak je zanimljivo....
IMPERARE SIBI MAXIMUM IMPERIUM EST
(vladati nad sobom najveca je vlast)
Evo jutros sam tek pogledao ove slike. Predivne su nemam riječi i hvala ti jer ja nisam u mogućnosti to obići poradi zdravstvenih razloga. Još jednom hvala. >piva> <a7
Ma ne zahvaljuj se... stvarno je "gori" divota... odmori covik i dusu i tilo...koltrina je napisao/la:Evo jutros sam tek pogledao ove slike. Predivne su nemam riječi i hvala ti jer ja nisam u mogućnosti to obići poradi zdravstvenih razloga. Još jednom hvala. >piva> <a7
IMPERARE SIBI MAXIMUM IMPERIUM EST