VLAŽNO UPOZORENJE!!!
Upozorenje za sve vas i vaše frendove ako posjećujete shoping centre.
Tijekom mjeseca bio sam žrtva vrlo pametne prevare dok sam bio u jednom trgovačkom centru. Jednostavan odlazak po nekakav alat postao je traumatično iskustvo. Nemojte biti naivni i misliti da se vama to ne može dogoditi.
Evo o čemu se radi:
Dok vi mirno, stvari koje ste kupili, tovarite u prtljažnik, dvije mlade djevojke od nekih 20 - 22 godina priđu vašem automobilu i počmu vam prati vjetrobran (šoferšajbu).
Dok to rade majušne majičice im jedva zadržavaju sise da ne ispadnu. Nemoguće je ne pogledati.
Kad vi završite sa utovarom i želite im dati napojnicu za njihov trud, one se zahvale i umjesto par kuna, zamole da ih prebacite do Grada. Vi naravno pristanete i one uskoče na zadnje sjedište.
Dok se vozite one se onako jos mokre počnu ljubiti, grliti i maziti, a vrlo skoro jedna od njih pređe na prednje sjedalo i oralno vas zadovolji. Za to vrijeme druga vam ukrade novčanik!
Meni su ga tako ukrale, samo ovog mjeseca: drugog, četvrtog, devetog, dva puta dvanaestog, opet četrnaestog, a najvjerojatnije će i ovog vikenda, čim kupim još novčanika.