Brbljaonica
- Rider
- Administrator/ica
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
Re: Brbljaonica
Članstvo se malo po malo povećava... Hvala vam svima... Još samo da neki članovi budu malo aktivniji.... Ovo nam je jedino mjesto za druženje dok nam se netko ne smiluje i da na korištenje nekakav prostor.. Ipak nas ima ( za sada ) tristotinjak, nas koji smo stali prvi u obranu Grada.... <c2
Nikad ne prilazite jarcu sprijeda, konju odzada, ni budali s bilo koje strane.
- Rider
- Administrator/ica
Posbnu dobrodošlicu želim članu 547.... >>win> ...
Drago mi je da si mi se javio ovo ljeto u Uvali, mislio sam da me nećeš prepoznati...
Drago mi je da si mi se javio ovo ljeto u Uvali, mislio sam da me nećeš prepoznati...
Pogledao sam neke slike nove na ovom forumu pa imali itko drugi još u ovoj udruzi osim ovih sa zastavom, ovi su sami na svakoj slici. Ubaci još ponekoga Jole jesili se ti slikao sa zastavom ili još ponetko. Imate li upravu Udruge uz zastavu,gore Vas vidim za stolom ali trebalo bi Vas biti puno više? Daj još po koju fotku.
Znam da će biti ovih dana moguće da i ja osvanem na nekoj, pa kada budeš snimao snimi malo i publiku oko Vas da se i mi obični gdje pojavimo... >>win> <b8 <b9 <a7
Ujedno i ja pozdravljam novog člana iako još neznam tko je pod tom šifrom, mora biti čl. iskaznica a pošto ja nbemam uvida čekat ću da saznam, strpljen spašen... >>win> <b9 <a7
Znam da će biti ovih dana moguće da i ja osvanem na nekoj, pa kada budeš snimao snimi malo i publiku oko Vas da se i mi obični gdje pojavimo... >>win> <b8 <b9 <a7
Ujedno i ja pozdravljam novog člana iako još neznam tko je pod tom šifrom, mora biti čl. iskaznica a pošto ja nbemam uvida čekat ću da saznam, strpljen spašen... >>win> <b9 <a7
- Rider
- Administrator/ica
A neću na svečanom otvaranju biti sa fotoaparatom..
Žao mi je što neću stići nikakvu obavijest napraviti (na našoj stranici) o svečanom otvaranju jer odmah u tri sata idem sa busom na jedno putovanje, negdje sam ti to i rekao...
Žao mi je što neću stići nikakvu obavijest napraviti (na našoj stranici) o svečanom otvaranju jer odmah u tri sata idem sa busom na jedno putovanje, negdje sam ti to i rekao...
Evo mene sa PRC-a a nikoga nema na forumu osim jednog dosadnog vica, Jole i ti si se prolijenio, gle vidi kako je naraslo članstvo a nitko da napiše slova. Taman sam došao natrag nisam još ni večerao dva dana kažem sam sebi sigurno ima nešto na forumu. Pomislih biti će koja fotka biti će kakav komentar kad tamo ćorak.
Ćorke ili slijepe metke mi smo u ratu koristili za ispaljivanje tronblonskih mina i "krešimir bombi". >place> <b9 <a7
Ćorke ili slijepe metke mi smo u ratu koristili za ispaljivanje tronblonskih mina i "krešimir bombi". >place> <b9 <a7
Ako ti Joško tvrdiš da je 547 >>win> nebi trebalo biti sumnje, koliko te poznam. Samo mora biti da je malo stidljiv kao i ovi drugi jer nikeko se nije oglasio. Malo ih kontaktiraj vidiš kako sam ja dosadan. <b9 <a7
Joško što je sa ovim "MISTEROM"???? <a3 <b9 <a7
Oprosti nemam koga pitati jer nitko drugi ništa ne piše. ujedno ona prva torta je torta. >srce>> <a5 <a8 <b9 <a7
Oprosti nemam koga pitati jer nitko drugi ništa ne piše. ujedno ona prva torta je torta. >srce>> <a5 <a8 <b9 <a7