Prevlaka, Vitaljina...
Prevlaka, Vitaljina...
Krajnji jug lijepe naše Prevlaka i mjesto Vitaljina što sve znate o tom kraju? 

- Rider
- Administrator/ica
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
Re: mjesta, sela
potrudi se, uzmi fotoaparat slikaj i upoznaj nas. Nisu samo ljudi iz Dubrovnika na Forumu.
Usput ja poznam jednu žensku iz Molunta
..
Usput ja poznam jednu žensku iz Molunta

Nikad ne prilazite jarcu sprijeda, konju odzada, ni budali s bilo koje strane.
koltrina je napisao/la:Krajnji jug lijepe naše Prevlaka i mjesto Vitaljina što sve znate o tom kraju?
prevlaka

eeeee sjećam se da sam s ponosom na vrh jarbola na vrhu prevlake podigo našu hrvatsku trobojnicu
mislim da je to bilo prvi put u povjesti hrvatske da se naš barjak na tom poluotoku zaviorio.( osim možda za vrijeme NDH ) i nadam se da ga niko nikad neće otamo skinit
eto <a7 opet ono famozno JA (ustvari meni je ovo prvi put da to JA prezentiram

Zamisli ti na prevlaci ja (ponovno) prvi na Konfinu sa zastavom bravo znam tko si zadnji pridjev u mom pisanju nije više lisica sada si VUK. <b8 <b9
Sada si ti na redu da razotkrijemo karte samo ne javno još je rano jer imam nekih drugih planova zato ostajem za <a7 puno te pozdravljam.. <b9
Sada si ti na redu da razotkrijemo karte samo ne javno još je rano jer imam nekih drugih planova zato ostajem za <a7 puno te pozdravljam.. <b9
koltrina je napisao/la:Zamisli ti na prevlaci ja (ponovno) prvi na Konfinu sa zastavom bravo znam tko si zadnji pridjev u mom pisanju nije više lisica sada si VUK. <b8 <b9
<c2
bravo i tebi <a7 za konfin. >vatromet>
pa da onaj pridjev pokvarena lisica nikako mi ne leži <a5 a ovo vuk može proć

ali mi je draži grof 91 >snajper>
pozz <a7
- Braco
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
Ima li jarbola u županiji na koji nisi podigo našu zastavu? Koliko sam ja skužio, ako si ti onaj za koga ja mislim da jesi, oborio si i visinski rekord postavljanja zastave na najviši jarbol u povijesti HrvatskeGROF 91. je napisao/la:koltrina je napisao/la:Krajnji jug lijepe naše Prevlaka i mjesto Vitaljina što sve znate o tom kraju?
prevlaka![]()
eeeee sjećam se da sam s ponosom na vrh jarbola na vrhu prevlake podigo našu hrvatsku trobojnicu
mislim da je to bilo prvi put u povjesti hrvatske da se naš barjak na tom poluotoku zaviorio.( osim možda za vrijeme NDH ) i nadam se da ga niko nikad neće otamo skinit
eto <a7 opet ono famozno JA (ustvari meni je ovo prvi put da to JA prezentiram)

U raju je lijepo ali u paklu je ekipa
Nesmijem pisati u ime drugoga niti potvrdjivati nečije navode, ali mislim koliko sam i ja (ponovno) skužio da je on taj. Vražije se penje skidam kapu ja nebih imao te hrabrosti, najviše što sam se popeo je pola stupa od dalekovoda, pa su me skoro na konope trebali spuštat. Šteta trebao sam tamo i ostati. <a7 <b9