stradanja rasprava

Mjesto gdje se naši forumaši druže i upoznavaju. Obavezno upišite nešto o sebi..
Poruka
Autor/ica
etna

Re: stradanja rasprava

#11 Post Postao/la etna »

ma kad to pjeva Brena , da nije mozda predgrupa Milu <a3
Rider
Administrator/ica
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time

#12 Post Postao/la Rider »

Pozdrav tebi etna i Slavku, novim članovima... želim da vam ugodno druženje na forumu, a ja za novu godinu ne idem na Stradun sve da me tamo čeka onaj glavni zgoditak na lutriji, novo auto..

Možda neki znaju kako su i kada Milu pjevali "Sad si opet svoj na svome"... >ples>
Nikad ne prilazite jarcu sprijeda, konju odzada, ni budali s bilo koje strane.
Braco
Kontakt:

#13 Post Postao/la Braco »

Joško je napisao/la:
koltrina je napisao/la:Znam Jole u svemu ovome sam učestvovao od prvih dana pa su mi poznate sve pojedinosti iz samog vrha. Sigurno danas kao i onda policija nije mila, a zna se komu onima koji nisu mogli raditi što hoće i kako hoće. Za našu službu uvjek je postajalo pravilo ponašanja i Ustav kao izvorni zakon.
Kriminalci su postojali prije Domovinskog rata, kroz Domovinski rat a boga mi i poslije i sve dok ih ima postoji potrebe za policijom. :mrgreen:

Ma znam da si učestvovao. >pistolj>
Danas sam bio na jednom pogrebu u Srebrenom. Gledam ono brdo Trapit i pokazujem staroj (majci) i govorim: ovo ti je sin prešao u ratu pjehe, bos i gol, i odlučih napisat kolumnu, ali kad uhitim vremana... da mi djeca znaju iako ih sve to učim... >pistolj>
Joško s veseljem čekam tu kolumnu, i nemoj da čekam predugo :)
U raju je lijepo ali u paklu je ekipa
Braco
Kontakt:

#14 Post Postao/la Braco »

Joško je napisao/la:Pozdrav tebi etna i Slavku, novim članovima... želim da vam ugodno druženje na forumu, a ja za novu godinu ne idem na Stradun sve da me tamo čeka onaj glavni zgoditak na lutriji, novo auto..

Možda neki znaju kako su i kada Milu pjevali "Sad si opet svoj na svome"... >ples>
Ja sam čuo da Milo pjeva u monturi od dumne a da će bina bit u obliku gepeka. To sam samo čuo a možda nije istina jer ne znam zašto takva montura i takva bina. :D
koltrina
Been thanked: 4 times

#15 Post Postao/la koltrina »

može biti te pojedinosti neznam, ali da pozdravimo Joška stigao je i on , kako je Jole? <a7 <b9 >ples>
koltrina

#16 Post Postao/la koltrina »

,Zašto me čekaš evo me stalno sam tu nemožete Vi mene iznenadit sve vidim <a7,na sve imam odgovor iako ne mora biti najpametniji. Isto tako za taj Trapit meni je duboko usječen u sjećanje pa mili brate svuda sam ti bio. Ili čekaš Joškovu, oprosti ako sam pobrkao liončiće.
Daj Jole nis mi ispunio želju instaliraj onaj smajlić koji visi o konopu. <b8 <b9 <a7
Braco
Kontakt:

#17 Post Postao/la Braco »

koltrina je napisao/la:,Zašto me čekaš evo me stalno sam tu nemožete Vi mene iznenadit sve vidim <a7,na sve imam odgovor iako ne mora biti najpametniji. Isto tako za taj Trapit meni je duboko usječen u sjećanje pa mili brate svuda sam ti bio. Ili čekaš Joškovu, oprosti ako sam pobrkao liončiće.
Daj Jole nis mi ispunio želju instaliraj onaj smajlić koji visi o konopu. <b8 <b9 <a7
Joškovu kolumnu čekam ali to ne znači da ne bih voli pročitat i tvoju. Joškova me zanima iako sve znam jer sam i sam bio tuda po tome terenu. Joška sam nakon dan dva našao u bolnici donio mu lijepu vijest i izmamio osmjeh na lice. Jel tako Joško? :)
koltrina

#18 Post Postao/la koltrina »

svi čekamo kako Joška tako i druge stime da sam zadnji pošto ja nemam i neznam što bi pisao o tim temama! Ovako malo iz prikrajka <b9 pa ubacim pokoju, na kraju moguće da što ostane za mene moguće da što pokupim od koga. <b9 <a7 >da>
Rider
Administrator/ica

#19 Post Postao/la Rider »

Tako je Braco, nikad to neću zaboraviti, tvoj sam dužnik...

U to vrijeme samo sam plakao, a ti si mi u bolnici stvarno izmamio osmjeh kad si donio radosnu vijest da je Rafo živ, da si ga vidio...

Mislio sam napisati kolumnu, a mislim da će malo pričekati dok se ne slegnu dojmovi....

Osoba sa kojom sam plivao, (Plat-Supetar-Kupari), koja je skinula majicu i dala mi je da se malo utoplim, nije više među živima... :(

Pokoj mu duši...
Rider
Administrator/ica

#20 Post Postao/la Rider »

Koltrina, a jesi zakuhao, svi me pitaju tko si...
A najgore ti mene znaš a ja tebe neznam... >plaz>
sad na svečanom otkrivanju spomenika dođi do mene i predstavi se pa idemo na piće,...
Odgovori