Brbljaonica

Mjesto gdje se naši forumaši druže i upoznavaju. Obavezno upišite nešto o sebi..
Poruka
Autor/ica
koltrina
Been thanked: 4 times

Re: Brbljaonica

#61 Post Postao/la koltrina »

Joško jesi odmorio nema te čitav dan, ito tako forum prazan pa pošto sam se ispričao nisam htio više lupati ništa do večeras pa me evo sa jednom novom temom.
Ja na parking ulazim a diže mi se rampa pa mi prilazi jedna gospodja i kaže "Jeli gosparu vama se uvjek tako diže" a naivčina odgovara "Meni se uvjek diže" ona će meni "Oće to oće, nema u jeziku kostiju" pa sam ostao onako ni kuhan ni pečen a ona pošla dalje uz grohotan :lol:
Eto moj Joško što se meni sve dogadja ali dobro bolje meni nego nekome drugo ja (ponovno) se ne ljutim. <b9 <a7
koltrina

#62 Post Postao/la koltrina »

Grofe nisi ništa komentirao moje koltrine??? <b8 <b9 <a7
koltrina

#63 Post Postao/la koltrina »

Joško razmisli o otvaranju kolmuna o raznim temama (zadane teme, dnevne teme i sl.) tu smo da podržimo mislim da mi to možemo samo malo više aktivnosti sada u ove dane. <a6 <b9 <a7
koltrina

#64 Post Postao/la koltrina »

navratih ništa posebno štivo je bilo zanimljivo!!! <b8 <b9 <a7
koltrina

#65 Post Postao/la koltrina »

Dobro jutro, pripremite mi kakvu temu dok se vratim odoh na PRC!!!Baš se veselim <a3 >plaz> <a7
koltrina

#66 Post Postao/la koltrina »

Kava,kava kakao" au kakvo ste Vi društvo?" upitala je nasmješena konobarica u rano maglovito jutro na dubrovačkoj placi u Gružu.
Sam ugodjaj dok sam stigao na narečeno odredište; magla,rosa na zamagljenim staklima automobila, prilikom izlaska na pločniku kao da je kiša padala unatrag pet minuta, sunce se probija kroz sumaglicu "Sudnji dan" ili prošlonedjeljno jutro. Na pijaci šest prodavača već promrzlog povrća osim što su narančini makar se tako čini svježe ubrani. Od kupaca nigdje nikoga ni blizu, pa ipak medju navedenima dvojica nekada pričuvnih policajaca, kolega, i naravno gdje ćemo već za šank. Nakon naručenog gore pića i komentara uz smjeh smo ustvrdili da su prošla vremena kada se pilo nešto drugo, pa ipak smo u godinama i život je učinio svoje, ozbiljniji smo (makar se na prvi pogled tako čini). Neizbježna i neiscrpiva tema se otvorila pa naravno o dogadjajima i doživljajima kroz domovinski rat, nadiru sjećanja uz smjeh pričaju se zgode, doživljaji oživljuju kroz priče. Izbjegavaju se teškje teme, neznam radi čega započinjem te priče kada nam fino prolazi jutro u smjehu, ali neda vrag takav sam da moram spomenuti i one kojih nema medju nama, one koji se danas ne smiju jer su zaboravljeni i mnogi ostavljeni u svojim problemima. Ne bolje da nisam počeo sa tom temom, nema više razdraganosti niti žele dalje sudjelovati u razgovoru. Osjetio sam da nisam pogodio temu pa pokušavam ispraviti učinjeno predlažući neku vrstu zajedničkog druženja.
Čudno sasvim čudno, gledaju me sugovornici, dok jedan od njih nije progovorio" Da ljepo bi to bilo pogotovo bi mogli iskoristiti ovako nedjeljom jer nas je većina slobodna. Što misliš da ja jutros radim u Gružu??? došao sam iz Konavala prodati koji šipak, suhu smokvu narančin da mogu djeci kupiti kilo mesa."Nastavio je "Roditelji mi nepokretni leže doma, žena ne radi, troje djece ide u školu, a ja sam privredjujem koliko mogu da sve održim na životu. Vjeruj mi zbilja bi pregorio tjednu zaradu za samo jednu slobodnu nedjelju pa taman ni kruha ne jeo, ali oni su problem.(mislio je na djecu i roditelje)
Ponovno sam uprskao stvar požurim platiti naručeno piće i moj nepopiveni kakao te se na brzinu pozdravih sa isprikom da sam nešto zaboravio pa se vidimo drugi puta.
Da prijatelji jedan u stvari taj je dio nas, da on je platio članarinu u našoj udruzi a bori se za svaku kunu da kupi kilo kruha, zbilja ima nas i takvih.
To jutro nastavio sam u drugom lokalu nije mi se zbilja žurilo, ali jednostavno moje teme nisu pogadjale to jutro i osjećao sam da ne treba kopati po tudjim ranama.
Možda sam malo dosadan, pa ipak pozdravlja Vas <a7
Rider
Administrator/ica
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time

#67 Post Postao/la Rider »

Ma koltrina nisi ti dosadan, samo piši...
Ja sam još pod tbl.. <a4 i ništa mi se ne radi...
Žena da me oraspoloži, vodi me sutra u St pa nisam ovdje dva dana...
Lijepo se ponašaj ova dva dana inače >sibanje> ...
Nikad ne prilazite jarcu sprijeda, konju odzada, ni budali s bilo koje strane.
koltrina

#68 Post Postao/la koltrina »

dali mi prepuštaš da vodim ova dva dana forum , ionako nitko ne piše osim nas dvojice <b8 <b9 <a7
Rider
Administrator/ica

#69 Post Postao/la Rider »

>>win> >smjeh>
Rider
Administrator/ica

#70 Post Postao/la Rider »

Prepisat ću ono tamo iz prava, a vezano za dezertere:

"Znam ih ja što su lajali...
kad su otišli vratili se nakon dvije godine sa kamionom humanitarne pomoći i sad su Bogovi u gradu...
Kad su odlazili, moji susjedi svi su ostali govorili da im se nikad više neće javiti, da su ovakvi, da su onakvi...
kad su se vratili ti isti su im prvi došli i počeli pričati sa njima... >guza>
a sad si me natjerao da za sve takve stavim jedan novi smajlić (uskoro)..."

evo za sve takve pravi smajlić >prd> ... Svidit će se i Grofu pa će ga podsjetit na jednog frenda
Odgovori