Brbljaonica
- Rider
- Administrator/ica
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
Re: Brbljaonica
Tu si Grofe javi se.. Onu sliku što sam stavio od koltrine istina je, nego se samo malo srami, pa kaže da je malo deblja...
Nikad ne prilazite jarcu sprijeda, konju odzada, ni budali s bilo koje strane.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dobrih smajlićaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ovaj mi najviše leži. podsjeća me na igricu koju nekad zabacim da se ispucam i ispraznim.
aaa joško jesi me trznio s onom slikom odma sam se zaljubio,ali kratko je trajalo jel je to koltrina odma demantirala .
ali nikad se nezna možda se to stvarno ona . .
kažeš hrabri dečki stoje iza naziva grofovi. hvala hvala. i ne pomišljaj na pokvarene lisice
ovaj mi najviše leži. podsjeća me na igricu koju nekad zabacim da se ispucam i ispraznim.
aaa joško jesi me trznio s onom slikom odma sam se zaljubio,ali kratko je trajalo jel je to koltrina odma demantirala .
ali nikad se nezna možda se to stvarno ona . .
kažeš hrabri dečki stoje iza naziva grofovi. hvala hvala. i ne pomišljaj na pokvarene lisice
- Rider
- Administrator/ica
ma zeza se , to je stvarno ona nego se srami . Koltrina je na onoj slici...
ništa od samo hvaljenja. to nije etički .koltrina je napisao/la:jesi čuo on a odnosi se na gornji tekst. "Usta moja hvalite me kada nitko drugi neće -nitko se nije udavio u laži".
Mora biti danas nas nema na forumu svi su pošli za Vukovar i uglavnom oni pravi, na tudjoj grbači je najsladje, pa neki godinama to koriste, a sve u onoj "ne zaboravilo se". Zanimljivo ti su uvjek prvi svih ovih poratnih godina, valjda vode evidencije ako radi ničega drugo ono da se pohvale koji je bio više puta, jer mnoge udruge zato i postoje kao i za druge bogom dane pogodnosti pojedincima.(Mi smo uvjek izuzetak iako iako strah me skore budućnosti jer bude se pojedinci u tom smjeru kako čujem sami sebe predlažu eee pa mašala kažu naši susjedi). Dovoljno za nastaviti raspravu, odoh za koltrinu.
evo sad upravo "kolona" traje i čuo sam se mobitelom s par vukovaraca kažu da nikog iz dbk nisu vidjeli, ako je tako stvarno sram nas bilo
du i vu su gradovi prijatelji ili pobratimi a naše udruge ništa
- Rider
- Administrator/ica
Grofe ima naših iz Dubrovnika danas u Vukovaru. Zastava naše Udruge, i neki pripadnici su danas u Vukovaru, u koloni. Ja bih isto išao ali mi je otac loše, , pa sam radi njega ostao. Neznam kad će ga trebat vozit u bolnicu...
Bit će ovdje na stranici slike iz Vukovara, (kad se vrate naši članovi), a u subotu mi i žena ide u Vukovar sa nekom ekipom sa posla...
Ove godine smo poslali samo predstavnike, ipak smo mlada Udruga (5-6 mjeseci) i nemože se na sve strane, iduće godine bit će to drukčije...
Bit će ovdje na stranici slike iz Vukovara, (kad se vrate naši članovi), a u subotu mi i žena ide u Vukovar sa nekom ekipom sa posla...
Ove godine smo poslali samo predstavnike, ipak smo mlada Udruga (5-6 mjeseci) i nemože se na sve strane, iduće godine bit će to drukčije...
Grofe kao prvo zanam osobno dosta ljudi iz Dubrovnika koji su pošli u Vukovar ispred raznih udruga pa sam o tome nešto i spomenuo u predhodnim tekstovima (pogledaj). Iz naše udruge po prvi puta pošto smo i osnovani u ovoj godini pošli su "Barjaktari" to oće reći nosioci zastave ove udruge.
Poznato ti je da neki idu svake godine tako da oni sa kojima si pričao sigurno njih smatraju stanovnicima Vukovara.
sada ono prvo da ti odgovorim "Usta moja hvalite me kada nitko neće..." treba čitati izmedju redova jer za tebe osobno nemogu ništa reći kakav si bio jer se nismo upoznali još makar ne preko foruma, kroz život moguće. Svaka čast napišui još ponešto možda prokljucam o komu se radi.
Jole ovi su ti puno bolji smajlići a ima ih još pa neka malo da se njih izdovoljimo
Poznato ti je da neki idu svake godine tako da oni sa kojima si pričao sigurno njih smatraju stanovnicima Vukovara.
sada ono prvo da ti odgovorim "Usta moja hvalite me kada nitko neće..." treba čitati izmedju redova jer za tebe osobno nemogu ništa reći kakav si bio jer se nismo upoznali još makar ne preko foruma, kroz život moguće. Svaka čast napišui još ponešto možda prokljucam o komu se radi.
Jole ovi su ti puno bolji smajlići a ima ih još pa neka malo da se njih izdovoljimo
Nisam odgovorio na ono gore jer nisam čitao ispočetka malo sam brzoplet, smajlići su ok. grofov posebno kada ti kažeš, a vidim ni njemu se ne svidja lukava lisica pa bi mu dao drugi epitet "Bjesni lav" ili "vuk samotnjak" može li što od ovoga. Javi se
Joško daj negdje postavi kakvu anketu da možemo pratit što misle o nama tko je najčitaniji što ih zanima i sl. Navlačim koltrinu.
- Rider
- Administrator/ica
Ima anketa na glavnoj stranici.
Ti odredi pitanje i pet odgovora pa ću staviti...
Ti odredi pitanje i pet odgovora pa ću staviti...
što vam se najviše svidja na forumu?
1. domovinski rat
2. društvo
3. sport
4. tehnol. i tehnika
5. ostalo
1. domovinski rat
2. društvo
3. sport
4. tehnol. i tehnika
5. ostalo